Терористи розсварилися: Стрєлков і Захарченко звинувачують один одного в корисливості й дурості

Два лідера самопроголошеної Донецької Народної республіки в претензіях один до одного перейшли на особистості

Про це пише портал "Amurburg", передає Еспресо.TV

Колишній головком армії ДНР Ігор Стрєлков (Гіркін) звинуватив нинішнього "прем'єр-міністра ДНР" Олександра Захарченка в корисливому використанні інтересів республіки. Слова Стрєлкова опубліковані в спільноті "Зведення від ополчення Новоросії".

"Є альтернатива, яку зараз з ентузіазмом втілює Захарченко та багато інших "польовиї командирів". Називається вона "особисте збагачення", - заявив Стрєлков, коментуючи тему вручення нагород за участь у бойових діях в Донбасі.

Олександр Захарченко образи не стерпів і заявив інформагентству Slon, що Стрєлков намагається звести з ним рахунки через особисті образи. Главкому не сподобалося, як Захареченко оцінив його відступ від Слов'янська.

"Я вважаю, що Стрєлков здав Слов'янськ. Фактично, це третина області. Вчинок дурний і непатріотичний. Сам казав йому це в обличчя", - сказав Захарченко.

5 липня Стрєлков зі своїми людьми покинув Слов'янськ, який намагався відвоювати у силовиків два місяці. Новим пунктом дислокації став Донецьк. Ігор Стрєлков покинув пост головкому ДНР в серпні 2014 року. Напередодні з посади "прем'єр-міністра" республіки пішов Олександр Бородай. На його місце був призначений Захарченко, "армію" очолив Володимир Кононов.