Терористи стали частіше обстрілювати позиції українських військ, - Селезньов

Речник штабу сил АТО Владислав Селезньов повідомив, що силовики використувують зброю тільки у відповідь і винятково по позиціях бойовиків

Про це він повідомив телефоном в ефірі Еспресо.TV

Відповідаючи на запитання ведучого, чи насправді обстріли позицій українських військ посилились через сварки між бойовиками, речник АТО сказав наступне: 

"Давати експертні оцінки не є моєю парафією, звичайно, вихідні відзначилися дуже багатьма бойовими зіткненнями. Якимось чином пов’язувати з певними процесами в ДНР і ЛНР не моя компетенція, але факт залишається фактом: кількість нападів на наші сили збільшилася, ми даємо гідну відсіч, використовуємо свою зброю винятково у відповідь по позиціях бойовиків", - повідомив він. 

Також Селезньов додав, що наразі триває процес забезпечення солдат теплими речами і в переважно українські бійці не мерзнуть. 

"Процес забезпечення сил АТО необхідними теплими речами триває, до цієї роботи залучаються не лише служби логістики, а й волонтери, які забезпечують речами, які не входять в номенклатуру ЗСУ. Найбільший акцент робиться на сили на передовій. Тим не менш, в переважній більшості особовий склад сил АТО теплими речами забезпечений", - зазначив він.