У Москві вже готують гімни для "Новоросії"

Російська виконавиця Віка Циганова разом зі своїм чоловіком представила варіант гімну для "Новоросії"

"РИА Новости" розмістило відео із записом гімну, який серед інших буде представлений на схвалення жителям Донбасу, передає Еспресо.TV

Слова написав продюсер Вадим Циганов, виконала його дружина Віка Циганова. Музику ж написав знаменитий сербський композитор Нінослав Адемовіч, який відомий роботою з Гораном Бреговичем, Gipsy Kings і багатьма іншими колективами і музикантами. Спеціально для цього проекту була використана студія Адріано Челентано в місті Комо (Північна Італія), йдеться в коментарі до відео.

Сепаратист Олег Царьов, який був присутній у Москві на записі гімну, похвалив виконавців і традиційно звинуватив українських силовиків. 

"Сім'я Циганових просто молодці. Вони першими виїжджали з концертними програмами в Крим, Одесу. У Новоросії нас стримувало лише одне, що на їх виступ прийде дуже багато людей і це буде хороша мішень для українських силовиків ".

Також Царьов повідомив, що гімн буде затверджений на сесії "парламенту Новоросії" до кінця 2014 року. На даний момент в конкурсній комісії перебувають близько 30 варіантів гімну. Свій варіант обіцяв представити і Йосип Кобзон.

"Мені дуже подобається і музика, і слова (Вадима і Вікі Циганових, - Ред.), Я член конкурсної комісії, і я буду голосувати за цей варіант. У країни повинен бути гімн, країна без гімну не буває", - сказав Царьов.