Українці обговорюють єдину національну ідею

Українці беруть активну участь в рейтинговому голосуванні за єдину національну ідею

На початку жовтня стартував перший етап обговорення основних цінностей, які, на думку громадян, повинні стати основою національної ідеї. Так врезультаті інтерактивного обговорення головними цінностями українці визначили: свободу, справедливість і економічний патріотизм. 

«Активісти партії «Єдина Країна» визначили своїм основним завданням на даному етапі становлення партійної організації - визначити національну ідею, яка здатна об'єднати всю Україну. Ми впевнені, що для успішного і стійкого розвитку держави необхідно якнайскоріше згуртувати громадян України навколо однієї мети. І у нас вже є перші результати», - відзначає Максим Верес, перший номер у списку партії «Єдина Країна». 

За його словами, кожен свідомий громадянин може взяти участь в обговоренні єдиної національної ідеї не тільки на сайті і в соціальних мережах, але й в ході круглих столів. 

«Ми вдячні всім, хто приєднався до цього процесу і проявляє свою активну громадянську позицію. Обговорення проходить на сайті і на сторінках соціальних мереж партії. Також ми зустрічаємося з людьми і проводимо круглі столи по всій Україні з експертами. В результаті обговорення в соціальних мережах серед цінностей, які українці бачать основою єдиної національної ідеї: свобода, справедливість і економічний патріотизм. На сайті із запропонованих цінностей для рейтингового голосування найбільшу кількість голосів набирають: Патріотизм гордість за Україну. У свою чергу експерти також відзначають ці напрямки, як перспективні в побудові єдиної національної ідеї», - відзначає Максим Верес. 

Голосування за цінності, які повинні стати базисом єдиної національної ідеї, триватимуть до кінця місяця. На другому етапі обговорення буде оголошений конкурс слоганів, заснованих на обраних цінностях.