Кримська влада не поспішає рятувати тренера футбольного клубу "СКЧФ", який перебуває у комі

Тренера севастопольського футбольного клубу "СКЧФ" Сергія Дієва, який перебуває після інсульту в комі, не відправляють на лікування до Москви

Дочка Дієва Юлія публічно попросила так звану владу окупованого Криму прискорити вирішення питання з транспортуванням в московську клініку, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на fcskchf.ru.

"Для більш точного діагностування і призначення більш точного лікування необхідне обстеження в московській клініці. Для цього необхідно виділення квоти на транспортування літаком МНС Росії в даний лікувальний заклад і напрям МОЗ регіону на госпіталізацію в Національному центрі інсульту. Оскільки Сергій Валеріанович територіально знаходиться в Сімферополі, рішення приймається Міністерством охорони Республіки Крим. Одна справа, коли до МОЗ звертаються рідні хворого, а зовсім інша, коли глава Республіки", - каже Юлія.

Зазначимо, 14 вересня прямо з тренування Дієва доставили у вкрай важкому стані до Бахчисарайської лікарні. Практично два тижні за його здоров'я боролися лікарі-реаніматологи цієї установи. 26 вересня, через недостатнє оснащення діагностичною апаратурою в Бахчисараї, Сергій Валеріанович у стані "кома II" був транспортований бригадою санавіації в лікарню імені Семашка в Сімферополі. Наразі він знаходиться в стабільно важкому сопорозному стані, на допоміжному апаратному диханні.

Футбольний клуб "СКЧФ" створений на базі клубу Прем'єр-ліги України "Севастополь" і незаконно виступає в російському чемпіонаті, порушуючи статути ФІФА і УЄФА.

Як уже повідомлялося, спонсор севастопольського "СКЧФ" не платить грошей клубу.