Киянам обіцяють теплі батареї вже з 22 жовтня

Київська міська держадміністрація вирішила розпочати підключення житлового фонду до опалення 22 жовтня і має намір завершити підключення більшої частини столичних об'єктів до 27 жовтня

Про це в ході наради сказав заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелєєв, передає УНІАН.

"Сьогодні ми розуміємо, що нас очікує значне зниження температури. Ми сьогодні маємо доручення уряду і Президента забезпечити опалення в квартирах до кінця тижня, а для запуску системи підключення будинків необхідно певний час. Ми приймаємо рішення про початок опалювального сезону для житлових будинків з завтрашнього дня, з 22 жовтня", - сказав Пантелєєв. 

Виконавчий директор "Київенерго" Юрій Магера зазначив, що з боку компанії дії по входженню в опалювальний сезон організовані і підключення житлофонду до тепла розпочнеться з середи, а завершення робіт з підключення об'єктів соціальної інфраструктури очікується протягом 2-х днів до п'ятниці. 

"Ми плануємо до кінця тижня підключити більшу частину об'єктів. Графіки готові. З цим завданням, я впевнений, ми впораємося", - сказав Пантелєєв. 

Нагадаємо, також повідомлялося, що міська влада Києва розпочала розпочала подачу тепла на об'єкти соцiальної iнфраструктури.