Представники "ручного" кримськотатарського руху напрошуються на зустріч з Путіним

Члени новоствореного міжрегіонального громадського руху кримськотатарського народу «Къырым» мають намір провести зустріч з президентом Росії Володимиром Путіним

Про це на прес-конференції у Сімферополі заявив один з ініціаторів створення руху, заступник голови «Державної Ради» Республіки Крим Ремзі Ільясов, передає Еспресо.TV з посиланням на кримськотатарське видання QHA.

«Є пропозиція одна - обрати на цьому з'їзді («Къырым», - ред.) групу людей і звернутися до президента Російської Федерації Володимира Володимировича Путіна, щоб він зустрівся з цією групою і вислухав усі ті пропозиції, які виробить цей з'їзд, і які доведе до нього ця група людей», - сказав Ільясов.

Нагадаємо, вчора було оголошено, що у Криму створюється новий міжрегіональний громадський рух кримськотатарського народу «Къырым».

Новий громадський рух буде співпрацювати з окупаційною владою Криму і федеральними органами влади Росії для вирішення проблем кримських татар.

Організація планує розгорнути свою діяльність не лише в окупованому Криму і Севастополі, але й у Москві і Московській області, Татарстані, Краснодарському краї, Башкортостані, Ростові-на-Дону, Самарі, Санкт-Петербурзі.

Очікується, що до нового руху увійдуть близько 200 чоловік.