Слідчі: Водій снігоприбиральної машини, з якою зіткнувся літак президента концерну Total, був п'яний

Водій снігоприбиральної машини, з якою зіткнувся Falcon 50 у аеропорту «Внуково» в Москві, був п'яний

Про це повідомив офіційний представник Слідчого комітету РФ Володимир Маркін, передає Еспресо.TV з посиланням на ТАСС

"В даний час вже встановлено, що водій снігоприбиральної машини знаходився в стані алкогольного сп'яніння. Крім того, можливо буде прийнято рішення про відсторонення ряду співробітників аеропорту від виконання обов'язків на період розслідування кримінальної справи", - підкреслив Маркін. 

"У числі пріоритетних версій того, що сталося слідство розглядає помилку диспетчерів і дії водія снігоприбиральної машини. Крім того, також будуть перевірені версії несприятливих погодних умов і помилки пілотування", - зазначив він. 

Слідство у справі про катастрофу літака Falcon вилучає технічні документи на літак і проби палива, також повідомив представник СК.

Нагадаємо, президент французького енергетичного концерну Total Крістоф де Маржері загинув під час катастрофи літака Falcon-50 в аеропорту "Внуково" у Москві - аварія сталася внаслідок зіткнення з снігоприбиральною машиною. 

Відзначимо, водій снігоприбиральної машини не постраждав, в той час, як всі четверо людей, що перебували на борту літака загинули.