У Києві почали вмикати опалення

Міська влада Києва розпочала розпочала подачу тепла на об'єкти соцiальної iнфраструктури.

Про це повідомляє прес-служба Київської міськдержадміністрації, передає Еспресо.TV.

"У зв’язку з погіршенням погодних умов та суттєвим зниженням середньодобової температури в столиці прийнято рішення про початок опалювального сезону в Києві. У столиці вже розпочато підключення до теплопостачання приміщення лікарень, дитсадків та шкіл-інтернатів. Розпорядження про подачу тепла на об'єкти соціальної інфраструктури підписане мером 17 жовтня. Найближчим часом Київський міський голова Віталій Кличко підпише відповідне розпорядження, яке стосується житлових будинків", – розповів заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

За словами Пантелєєва акти готовності до роботи в осіннього-зимовий період на сьогодні отримали всі житлові будинки, а також усі об’єкти соціальної інфраструктури, які знаходяться у комунальній власності. 

У Києві до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 років на 100% підготовлено соціальні об’єкти: 511 шкіл, 493 дитячих дошкільних заклади, 153 медичні заклади.

"На сьогодні підготовлено 267 котелень, замінено 6 котлів, капітально відремонтовано 27 котлів. У рамках підготовки здійснено в повному обсязі роботу на теплових мережах у двотрубному обчисленні (2297,96 км), замінено 15,25 км теплових мереж у двотрубному обчисленні (100 %), підготовлено 2585 центральних теплових пунктів (100 %)", - уточнюють в повідомленні.