Яценюк: Замах на кандидата Борисенка пов'язаний винятково з політикою

Арсеній Яценюк вимагає від СБУ притягнути до відповідальності винних у замаху на життя кандидата в депутати від "Народного фронту"

Прем’єр-міністр України, лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк вважає замах на життя кандидата у народні депутати від "Народного фронту" Володимира Борисенка пов`язаним виключно з політичною діяльністю. Про це він заявив журналістам у Львові у вівторок, 21 жовтня, передає Еспресо.TV

Арсеній Яценюк повідомив, що 20 жовтня зустрічався із Володимиром Борисенком в аеропорту "Бориспіль" перед відльотом  до Львова: "Ми попрощались з ним за півгодини перед тим, як на нього здійснили замах".

"Вважаю, що це пов’язано винятково з політичною діяльністю. У мене немає іншої версії, окрім однієї: це замах, тому що він номер один на окрузі", - підкреслив лідер "Народного фронту".

"Вимагаю від Служби безпеки негайно розслідувати справу і притягнути до відповідальності тих, хто хотів вбити кандидата в народні депутати", - наголосив Арсеній Яценюк.

Нагадаємо, вчора вночі у Борисполі Київської області підірвали кандидата у народні депутати від політичної сили "Народний фронт" Володимира Борисенка. У дуже тяжкому стані Борисенко доправлений до лікарні. Одна з основних версій, яку розглядає міліція - участь кандидата у виборах до парламенту.