Замах на кандидата за 5 днів до виборів - логічно, що це політична справа, - Голобуцький

Політтехнолог Олексій Голобуцький вважає, що замах на кандидата в народні депутати від "Народного фронту" Володимира Борисенка був здійснений з політичних мотивів

Про це він сказав в ефірі Еспресо.TV

"Там два кандидати, які реально мають шанси, – це Борисенко і Міщенко. Тому ми розуміємо, що так просто розкидатися звинуваченнями – важко. Побажаю здоров’я кандидату. Тут може бути не лише боротьба за місце в Парламенті, але і розгойдування ситуації в країні, що нібито заспокійно в нас проходять вибори порівняно з ситуацією на Донбасі", - сказав Голобуцький. 

Також політолог зазначив, що швидше за все, замах на кандидата в парламентарі напередодні виборів, справа політична. 

"Ми живемо не в правовій державі, в нас такі замахи рідко до розв’язки доходять. Кандидат в депутати по мажоритарному округу за 5 днів до виборів – логічно, що це політична справа", - зазначив політтехнолог. 

Нагадаємо, вчора вночі у Борисполі Київської області підірвали кандидата у народні депутати від політичної сили "Народний фронт" Володимира Борисенка. У дуже тяжкому стані Борисенко доправлений до лікарні. Одна з основних версій, яку розглядає міліція - участь кандидата у виборах до парламенту.

Водночас Арсеній Яценюк вважає замах на життя Борисенка пов`язаним виключно з політичною діяльністю.

Під вечір вівторка СБУ повідомила, що затримала уродженця Росії за підозрою в замаху на кандидата в народні депутати Борисенка.