«ЗАСТУП» привітав легендарну спортивну школу із ювілеєм

За 60 років існування Хустська спортивна школа виховала кілька десятків чемпіонів України з різних видів спорту. У день ювілею привітати спортсменів прийшли поважні гості й, зокрема, активісти «ЗАСТУПу»

У межах благодійної акції, ініційованої «ЗАСТУПом», 200 юних вихованців закладу отримали нову спортивну форму, а тренери — спортивні м’ячі для занять футболом і волейболом.
 
«Чотири роки, як ми займаємося жіночим футболом. Дівчата надзвичайно перспективні, вже неодноразово вигравали місцеві турніри. Тому ми дуже вдячні «ЗАСТУПу» за підтримку спорту», — сказав тренер Хустської спортивної школи Василь Зай і додав, що завдяки благодійній ініціативі «ЗАСТУПу» спортивна школа одержала інвентар, який допоможе її вихованцям долати шлях до майбутніх перемог.
 
Того ж дня, 18 жовтня, у Хусті відбувся регіональний форум політичної партії «ЗАСТУП». Із понад 500 учасників заходу зі всього Закарпаття вели діалог лідери партії Ірина Синявська та Володимир Хоменко.
 
Ірина Синявська зауважила, що довіра людей до «ЗАСТУПу» зростає щодня. Адже на відміну від інших партій, аграрна політсила розробила комплексний план реформ села та відродження агросектора. У її складі немає зірок спорту, естради чи збіднілих олігархів. У команді професіоналів «ЗАСТУПу» — керівники агроасоціацій, сільська інтелігенція та сільгоспвиробники з усієї України.
 
«Окрім того, у списках політичної партії «ЗАСТУП» кілька десятків сільських голів з усіх регіонів України. І ми дуже сподіваємося, що не тільки сільська громада, але і здоровий глузд українського народу зроблять так, що ці люди стануть народними депутатами України», — сказала один із лідерів політичної партії «ЗАСТУП» Ірина Синявська.
 
 
Вона додала, що «ЗАСТУП» пропонує ґрунтовну програму розширення сільгоспвиробництва, розбудови новітньої інфраструктури для реалізації та переробки продукції. Політсила у Верховній Раді домагатиметься розширення повноважень сільських громад та ухвалення та фінансування Державної програми, яка гарантуватиме сільським дітям доступ до якісної освіти, підніме якість медицини. У селах будуть не закривати, а будувати й оснащувати сучасним обладнанням дитсадки, школи, ФАПи та амбулаторії. Адже сьогодні настав час захистити себе, оселю та рідну землю. Аби мир та хліб були в кожному домі.
 
 
Нагадаємо, що «ЗАСТУП» — це єдина політично активна партія в Україні, яка захищає інтереси селян та сільгоспвиробників. Політсила йде на вибори до Верховної Ради й має номер 7 у виборчих бюлетенях.