Актриса Рене Зеллвегер показала своє нове обличчя

Актриса з «Щоденника Бріджит Джонс» зробила численні пластичні операції, після чого її зовнішність кардинально змінилася

Після декількох місяців відлюдного життя актриса Рене Зеллвегер з'явилася на публіці з кардинально іншою зовнішністю. Як повідомляє британське видання The Daily Mirror, «тепер Зеллвегер більше схожа на Кемерон Діас». Що саме послужило причиною настільки разючих змін - невідомо, однак, найімовірніше, не обійшлося без пластичних операцій. 

Нове обличчя Рене Зеллвегер показала публіці на святкуванні 21-ї річниці американської версії жіночого журналу Elle на вечірці в Голлівуді. Як пише видання, Зеллвегер не було видно вже кілька місяців і шанувальники не відразу впізнали її, такі разючі були зміни в її зовнішності. 

«Цього разу 45-річна актриса виглядала настільки інакше, що ми спочатку подумали, що це Кемерон Діас», - пише The Daily Mirror. 

На фотографіях з заходу видно, що справа не тільки в косметиці - у актриси змінилися риси обличчя: пропали «фірмові» пухкі щоки, змінився розріз очей, форма носа й підборіддя. 

«Ми навіть подумали, що вона трохи скидається на перефарбовану в блондинку Джульєтту Льюїс наших днів (без образ, Джульєтта)», - іронізують журналісти. 

Як би там не було, очевидці відзначають, що актриса виглядала щасливою, коли позувала перед камерами зі своїм бойфрендом Дойлом Бремхоллом II - відомим музикантом-гітаристом. Світські хронікери припустили, що у пари все добре і вони мають намір у відповідності з планами усиновити дитину, щоб створити повноцінну сім'ю. 
Фанати Зеллвегер вже почали бурхливо обговорювати, що спонукало актрису «зробити це з собою». Думки сильно розійшлися. Одні вважали, що актриса стала «цікавіше», інші, навпаки, вважають, що Зеллвегер загубила свою фірмову зовнішність і тепер виглядає як пересічна актриса-блондинка.