Мама Савченко просить Путіна звільнити Надію

Мати українського пілота Надії Савченко Марія направила на ім'я президента Росії Володимира Путіна прохання звільнити її дочку, яка знаходиться у полоні в Росії

Про це повідомляє Еспресо.TV із посиланням на Deutsche Welle.

Нещодавно, перебуваючи в Москві на побаченні з донькою, вона спробувала через адвокатів передати цей лист російському президентові.

"Адвокати сумніваються, що всі ці чиновники донесуть Путіну те, що я хотіла йому сказати, тому я звертаюся до міжнародних ЗМІ", - сказала Марія Савченко в інтерв'ю кореспонденту DW.

У своєму листі жінка розповіла, що народила Надію пізно - в 43 роки і в її 77-річному віці донька є єдиною надією і опорою. Чоловік Марії Савченко і батько Надії помер ще в 2003 році.

"Ви - батько своїх дітей. У Вас болить серце за їхнє життя. Болить серце і у мене за свою дочку ... Дуже і дуже прошу Вас відпустити її до мене старенької. Вона моя єдина радість, а зараз лише один сум", - написала президенту РФ мати української льотчиці.

Нагадаємо, нині Савченко утримують в інституті Сербського у Москві для проведення примусової психіатричної експертизи. Раніше адвокат затриманої повідомляв, що там Надію піддають тортурам.
Черговий суд у справі Савченко відбудеться 27 жовтня суд у Москві.

Джерело: Deutsche Welle.