Москаль порадив Іоффе звернутися до Світової ліги сексуальних реформ

Голова Луганської ОДА Геннадій Москаль порекомендував кандидату в народні депутати по 112-му мажоритарному округу Юлію Іоффе звернутися до Світової ліги сексуальних реформ або в ЖЕК

Про це він написав на своїй офіційній сторінці, відповідаючи на звернення Іоффе до Президента України і головування ОБСЄ, в якому він  офіційно звинуватив Москаля у перешкоджанні його виборчій, передає Еспресо.TV

Нижче наведена відповідь Геннадія Москаля.

Товариш Іоффе може скаржитися в міжнародну організацію з реформ сексуальних проблем, або як там у Ільфа і Петрова. Або в ЖЕК. Тому що людина, яка голосував 16 січня за диктаторські закони Януковича, взагалі морального права не має висуватися кандидатом у депутати. Він подумав, що «Партія регіонів» сьогодні при владі в Луганській області, зібрав вчителів, які повинні читати його програми, а не підручники дітям, почав використовувати адмінресурс.
Відповідно, я запросив керівника освіти Рубіжанської міської ради і сказав: «Шановний, цього року ніякого адміністративного ресурсу не буде. Вчителі нехай вчать дітей, а не програми пана Іоффе. А лікарі нехай лікують хворих ». І ось тепер Іоффе викладає в інтернеті всяку ахінею. Бачачи, що програє, починає шукати когось винного. Але якщо у людини вже старечі проблеми, нехай звертається до лікаря. 
Сьогодні обласна державна адміністрація взагалі не займається виборчим процесом. Ми не є членами окружних виборчих комісій, центральних виборчих комісій, ми представляємо політичні партії. Наше завдання в тому, щоб вибори пройшли чесно, прозоро і демократично, щоб не було використання адмінресурсу, і щоб не було тут того, що тут з людьми робила «Партія регіонів». Що стосується даного інциденту, то я б дуже популярно пояснив товаришеві Іоффе, що треба йти на дачу і на зиму вкривати полуницю, а не займатися обдурення людей. Тому що це вже не програма народного депутата, а діагноз.

Нагадаємо, Іоффе стверджува, що Москаль відкрито говорив про перешкоджання йому, якщо він вирішить брати участь у виборах. А після того, як Він зареєструвався кандидатом, Москаль, за його словами, "заявив, що він не дозволить, щоб мене обрали народним депутатом, і якщо результати не вдасться сфальсифікувати, то вибори в окрузі буде зірвано".