Гоблін "прихватизував" кораблі ВМС України

Так звана "Рада міністрів" Криму своїм рішенням закріпила за міністерствами і відомствами анексованого півострова частину військових кораблів, що входили раніше до складу ВМС України.

Про це заявив самопроголошений "прем'єр-міністр" Криму Сергій Аксьонов,  передає Еспресо.TV.з посиланням на «Крим.реалії».

"Це списані кораблі, які, можливо, будуть використовуватися в якості музеїв. Вони складалися у флоті України, якщо я не помиляюся. Техніка вся стара, непридатна для бойових дій", - сказав Аксьонов.

За його словами, зокрема, за «мінкультури» Криму закріплено малий протичовновий корабель "Блискавка" та прикордонний сторожовий корабель "Тарантул". Передбачається, що на них будуть відкриті музеї. Один з плавучих музеїв пришвартуються в "Артеку".

Крім того, «мін промполітики» Криму дістався катер "Катран", «мінтрансу» - сторожовий катер "Калкан", два звичайні катери та круїзна моторна яхта.

Чотири колишніх військових катери, в тому числі два патрульних, закріплені за «республіканським комітетом з рибальства», два катери отримав у розпорядження державний Чорноморський центр підводних досліджень.

У власність санаторію "Україна" перейшли один катер, два гідроцикли і два моторні човни.