«ЗАСТУП» запропонував «Меморандум чесності» для політиків

Політична партія «ЗАСТУП» закликала всі демократичні сили в Україні об’єднати зусилля довкола дотримання чесності та прозорості парламентських виборів 26 жовтня

Про це йдеться в «Меморандумі чесності», розробленому й надісланому аграрною політсилою кандидатам у народні депутати.
 
За словами лідера «ЗАСТУПу» Віри Ульянченко, деякі політичні сили ладні використовувати брудні технології, аби потрапити до парламенту. Вона не виключає фальсифікацій і спроб вкрасти голоси українців.
 
«Політики, які роками доїли українське село і грабували країну, будь-що хочуть прийти до влади. Ми неодноразово заявляли й не відступатимемо від власних слів, що готові всіма законними способами обстоювати вибір українського народу», — наголосила Віра Ульянченко.
 
 
Вона підкреслила, що розроблений «ЗАСТУПом» меморандум покликаний запобігти та виявити порушення на виборах.
 
«Голос хліборобської України мусить бути почутим. Ми допомагатимемо нашим політичним союзникам і сподіваємося на таку ж взаємну підтримку задля проведення в Україні чесних виборів. А також для підтримки реформ аграрного сектора України», — зазначила лідер «ЗАСТУПу» Віра Ульянченко.
 
 
Нагадаємо, що політична партія «ЗАСТУП» — це єдина сила, яка обстоює інтереси селян і сільгоспвиробників. «ЗАСТУП» має № 7 у виборчих бюлетенях. І, згідно з останніми соціологічними даними може отримати на виборах не менше 7,8% голосів українців.