Екс-регіонали будуть робити свій екзит-пол

Сьогодні маловідомий Аналітичний центр «Універсітас» заявив, що збирається провести всеукраїнський екзит-пол 26 жовтня

Заступник директора центру  Дмитро Громаков заявив, що соціологи зайдуть навіть у найвіддаленіші села і маленькі селища, щоб об'єктивно показати волевиявлення виборців, пише Еспресо.TV.

Варто зазначити, що на сьогодні сайт Аналитичного центру не працює.

На сторінці центру ВКонтакті значиться, що він був заснований в 2001 році, а у «Вікіпедії» роком створення центру називається - 2010-й.

Також звертає на себе увагу той факт, що згідно з даними «Вікіпедії», Аналітичний центр провів лише два великих дослідження. Зокрема, у вересні 2011 року Аналітичний центр "Universitas" спільно з Інформаційним агентством RegioNews презентував результати дослідження "ТОП-44 якості життя великих та малих міст України", а "Universitas" презентував Рейтинг прогресивного розвитку регіонів.

Крім того,  Дмитро Громаков відомий своєю плідною співпрацею з «ахметівцем» Олександром Вілкулом. За даними місцевих ЗМІ, Громаков певний час працював у Дніпропетровській ОДА (за часів губернаторства Вілкула), де займався поліпшенням іміджу колишньої влади. Сам Громаков зазначає, що з 2010 по 2011 рр. був співробітником консалтингової групи губернатора Дніпропетровської області, а також заступником начальника управління регіональної політики Дніпропетровської обласної адміністрації.

Нагадаємо, Олександр Вілкул другий у списку «Опозиційного блоку».