Луганські бойовики втихомирилися, а донецькі активізувались, - Радбез

У Раді національної безпеки і оборони протягом минулої доби зафіксували зниження активності терористів в Луганській області і пожвавлення їх дій в Донецькій області

Як передає кореспондент  Еспресо.TV, про це сьогодні на брифінгу заявив речник інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.

"За минулу добу в зоні антитерористичної операції зафіксовано зниження активності терористів в Луганській області, натомість на півдні Донецької області, де спостерігалася раніше передислокацію російських терористичних загонів і технік, відбулося деяке пожвавлення дій бойовиків",- повідомив Лисенко.

За його словами, з установок "Град" чотири  рази велися обстріли позицій сил АТО біля села Старогнатівка Тельманівського району і під селом Миколаївка Волновахівського району. Крім того, з мінометів було обстріляно українські позиції під Талаківкою та Павлополем. У районі населеного пункту Новоласпа українські військові відбили напад на опорний пункт сил АТО.

Нагадаємо, вчора в РНБО заявили, що  після оголошення режиму артилерійської тиші 21 жовтня  зафіксоване зниження бойової активності в зоні АТО.