Панасюк Андрій

На Сході 31 липня був тяжко поранений Андрій Панасюк із Нетішина. З поля бою його відвезли в травматологію. Андрій втратив багато крові, йому зробили операцію. Тепер хлопець потребує допомоги

Спочатку Андрія доставили до шпиталю у Дніпропетровську, а потім літаком переправили в Одесу. Зараз Андрій з мамою перебуває в Одеському військовому шпиталі. Про це повідомляє Нетішинська Самооборона у Facebook.

«Нажаль хлопця в ДНР доглядали погано - перев'язки робились один раз у два дні, тому існує висока ймовірність зараження внутрішніх органів і перитоніту. Роздроблені кістки можливо будуть складати наново. Після тижневих переговорів, 11 серпня українські війскові провели обмін 7-х полонених терористів на 4-х полонених українців, серед яких і був тяжко поранений Андрій. Відразу після обміну терористи обстріляли з мінометів машину, в якій були визволені полонені. Одну людину було вбито, двох поранено. Один солдат собою прикрив матір Андрія, чим врятував їй життя, сам був поранений. Всі, хто був в машині втекли в кукурудзу, Андрія теж перетягли. На допомогу прийшли українські військові – атаку терористів було відбито», - йдеться у повідомленні Самооборони.

Місцеві активісти закликають допомогти військовому.

Допомогти можна переказавши кошти на карту Приватбанка
№ 4627 0812 0276 1719 Савчук Оксана Ігорівна (сестра Андрія)

Телефони для довідок:
063 4081131 Максим , 067 3830452 Вадим, 096 3733313 Наталія