Суд забрав землю для будівництва Bionic Hill у колишнього регіонала Хмельницького

Господарський суд Києва 22 жовтня 2014 визнав недійсним рішення Київської міської ради про виділення землі для реалізації проекту Bionic Hill

Про це повідомляє прес-служба проекту, передає Еспресо.TV.

Таким чином, Госпсуд Києва переглянув своє власне рішення від 23 вересня 2014 року, яким виділення землі Київрадою було визнано законним.

"Інноваційний парк BIONIC Hill  публічно роз’яснює, що у відповідності до діючого законодавства України придбав на вторинному ринку майно розформованої військової частини №136, отримав землю у приватну власність за рішенням Київради у повній відповідності до норм Земельного кодексу", - йдеться в повідомленні. 

Інноваційний парк Bionic Hill має намір оскаржити рішення Господарського суду Києва від 22 жовтня в столичному Апеляційному суді. 

Раніше, правомірність рішення Київради про виділення території колишньої військової частини під будівництво інноваційного парку Bionic Hill 5 лютого 2014 підтвердив Окружний адміністративний суд Києва, а 4 серпня 2014 аналогічний вердикт виніс Київський апеляційний адміністративний суд.

Проект Bionic Hill реалізує ТОВ "Біонік Девелопмент", що входить до групи UDP народного депутата Василя Хмельницького, яка є інвестором інноваційного парку.