Телемарафон «Вибори-2014» на телеканалі «Еспресо.TV»

У день виборів, 26 жовтня, телеканал «Еспресо.TV» спільно з Радіо Свобода проведе телемарафон «Вибори-2014»

Радіо Свобода та «Еспресо.TV»  вирішили об'єднати зусилляі в день виборів для повнішого висвітлення подій», - прокоментувала проект головний редактор Київського бюро Радіо Свобода Інна Кузнецова.

«Ми матимемо включення фактично з усіх регіонів України. Розкажемо, як голосуватимуть мешканці Криму та як працюватимуть дільниці, наприклад, у Слов'янську. Наші глядачі отримають оперативну та максимально об'єктивну картинку щодо проведення виборів в Україні», - додала директор «Еспресо.TV» Катерина Єрмолович. 
Інформування глядачів щодо перебігу дня голосування розпочнеться о 8.00 з моменту відкриття виборих дільниць. 
 
В рамках партнерської співпраці «Еспресо.TV» та Радіо Свобода плануються включення з різних регіонів України, зокрема, стежитимуть за перебігом подій на Донбасі та півдні країни, де зможуть проголосувати мешканці Криму. 

Планується включення із закордонних виборих дільниць, зокрема, з Бельгії, Канади, Чехії та Російської Федерації. 

Глядачі марафону зможуть першими дізнаватися результати екзит-полів, стежити за ситуацією у найгарячиших мажоритарних округах, отримувати інформацію з Центральної виборчої комісії та штабів провідних політичних сил України.

З 17.00 стартують гостьові студії, в яких візьмуть участь політологи, експерти, соціологи, громадські діячі та учасники виборів.

Вести марафон будуть спільно ведучі «Есперсо ТВ» та Радіо Свобода: Ірина Штогрін та Артем Шевченко, Василь Зима, Віталій Портников та Микола Вересень, Єгор Чечеринда та Інна Кузнецова.