У день голосування Еспресо.TV вестиме телемарафон "Вибори-2014"

У день виборів, 26 жовтня, телеканал Еспресо.TV спільно з "Радіо Свобода" проведе телемарафон "Вибори-2014"

Інформування глядачів щодо перебігу дня голосування розпочнеться о 8.00, з моменту відкриття виборих дільниць.

В рамках партнерської співпраці Еспресо.TV та "Радіо Свобода" плануються включення з різних регіонів країни. В тому числі, журналісти стежитимуть за перебігом подій на сході України та у Криму. Планується включення із закордонних виборчих дільниць, зокрема, з Бельгії, Канади, Чехії та Росії. Глядачі та слухачі марафону також зможуть дізнатися результати екзит-полів, стежити за ситуацією у найгарячіших мажоритарних округах, отримати інформацію з Центральної виборчої комісії та штабів провідних політичних сил України.

З 17.00 стартують гостьові студії, в яких візьмуть учать політологи, експерти, соціологи, громадські діячі та учасники виборів.

Вести марафон будуть спільно ведучі Еспресо.TV та "Радіо Свобода": Ірина Штугрин, Артем Шевченко, Василь Зима, Віталій Портніков, Микола Вересень, Єгор Чечеринда та Інна Кузнецова.

”Радіо Свобода” та Еспресо.TV – давні партнери. Ми вирішили об’єднати зусилля і в день виборів для більш якісного інформування громадян. Спільно ми досягнемо якомога повнішого висвітлення подій", - прокоментувала проект головний редактор Київського бюро "Радіо Свобода" Інна Кузнецова.

"Ми матимемо включення фактично з усіх регіонів України. Розкажемо, як голосуватимуть мешканці Криму та як працюватимуть дільниці, наприклад, у Слов’янську. Наші глядачі отримають оперативну та максимально об’єктивну картину щодо проведення виборів в Україні",- додала директор Еспресо.TV Катерина Єрмолович.