В Аксьонова прирівняли День захисника вітчизни України до дня народження Гітлера

У Криму вигадують чергові плітки: прирівняли запровадження 14 жовтня – Дня захисника вітчизни до фашизму

Запровадження Дня захисника вітчизни у Криму порівнюють зі сповзанням України в безодню «коричневої чуми», який набуває все більш потворних форм. Мовляв, напередодні 70-річчя визволення України від німецько-фашистських загарбників в Києві, Харкові, Одесі, Дніпропетровську та інших містах країни пройшли факельні ходи неонацистів, пише Крымская правда

Крім того, у зв’язку з «тривожними подіями» в Україні Державна рада Криму навіть прийняла постанову. В цьому документі зокрема зазначається:  «На жаль, європейські та міжнародні організації, які називають себе поборниками демократії, раніше не раз виражали стурбованість зростанням націоналістичних настроїв в Україні, сьогодні байдуже споглядають на шабаш войовничих молодиків із бандерівської і есесівської символікою. Не викликав жодної реакції з їхнього боку і указ Порошенко про оголошення 14 жовтня - дня створення Української повстанської армії (УПА) - Днем захисника України. Навіть Польща, парламент якої торік своїм рішенням визнав УПА злочинною організацією, не відреагувала на те, що в ранг «військових перемог українського народу» зведені «Волинська різанина» та інші звірства вояків УПА, в тому числі каральні операції проти Армії Крайової, єврейських біженців, радянських партизанів і нелояльного місцевого населення. 

Своїм указом Порошенко узаконив підміну понять героїзму і зради, плюнув в душу всім нині живим ветеранам Великої Вітчизняної війни, поглумився над пам'яттю полеглих на полях битв і розстріляних в Бабиному Яру жертв бандерівців, звів фашизацію України в ранг державної політики».

Нагадаємо, останнім часом у Криму почали масово зникати кримські татари. Зокрема нещодавно Аксьонов підтвердив зникнення в Криму чотирьох кримських татар.