Завдяки «ЗАСТУПу» лікарня на Полтавщині отримала нове побутове обладнання

У межах благодійної акції, ініційованої активістами «ЗАСТУПу», у ЛОР-відділенні Лубенської комунальної центральної міської лікарні з’явилося обладнання для підтримки температури у приміщенні

Лубенська міська лікарня є одним із найбільших медичних закладів в області. Тут працюють 138 лікарів, понад 500 медсестер і санітарів. Лікарня обслуговує понад 47 тисяч жителів міста. Однак, ще донедавна в ЛОР-відділенні не було кондиціонерів. Влітку персонал і пацієнти мліли від 40-градусної спеки, взимку — потерпали від холодів.
 
Внаслідок благодійної акції, проведеної активістами «ЗАСТУПу», у відділенні з’явилося необхідне обладнання.
 
 
«Ми дуже раді, що нам вдалося допомогти лікарям та їхнім пацієнтам. Адже у важкий для країни час, лише спільними зусиллями держави та небайдужих людей можна зрушити проблеми з мертвої точки», — сказала активіст «ЗАСТУПу» Лідія Литвиненко.
 
Представники «ЗАСТУПу» зауважили, що підтримка медицини в селах і малих містах надзвичайно важлива, адже ці комунальні медичні заклади постійно відчувають брак бюджетних коштів. А сьогодні, як ніколи, настав час захистити себе, оселю та рідну землю.