Російські артисти відмовилися співати у Рибчинського, бо бояться цькування на Батьківщині

Виступити на концерті Євгенія Рибичинського погодилася Таїсія Повалій, але за 20 тис. євро

Російські артисти, серед яких Тамара Гвердцителі, Олександр Малінін та Олександр Ломінський, відмовилися від запрошення виступити на концерті українського поета, співака і політика Євгена Рибчинського через боязнь масового цькування в Росії, передає ДеПо.

Фото: ДеПо

«Якщо ми до вас приїдемо, можемо назад не повертатися, оскільки роботи не буде. Ви ж знаєте, будуть санкції, - передав Рибчинський позицію російських зірок. - Вони дивляться російське ТБ, впевнені, що в Києві війна, а москалів тут тягають за волосся...».

Низка українських зірок, за словами Рибчинського, не змогли приїхати на його концерт через участь у передвиборній агітації. А ось Таїсія Повалій, незважаючи на різницю в політичних поглядах, виступити погодилася, але за гонорар у $20 тис. євро. Рибчинський зазначив, що така нахабність обурила його, адже більше десятка хітів Юрій Рибчинський подарував співачці, не взявши з неї жодної копійки.

«Таїсія Повалій погодилася виступити. Пізніше вона заявила, що із задоволенням у мене виступить за $20 тис. євро. Оскільки я за свої пісні: «Просто Тая», «Цей дощ надовго», «Чортополох», «Не питай мене чому», з якими вона успішно стартувала, не брав з неї грошей, я вирішив, що такого просто не може бути й відмовився», - розповів співак.

«Багато хто вважає, що у нас конфлікт на політичному ґрунті. За її політичні погляди я просто її не поважаю, але я люблю її як виконавицю. Я хотів би бачити її у своєму концерті, але вона в черговий раз демонструє свою непатріотичність, неповагу до авторів і неповагу до всієї України», - озвучив своє ставлення до Повалій Рибчинський.

У його концерті взяли участь Катя Бужинська, Юрій Рибчинський, Віктор Павлик, EL Кравчук, Гарік Кричевський та інші артисти.