Російського коментатора звільнили за правду про фінансові негаразди хокейного клубу КХЛ

Спортивного коментатора Башкирського супутникового телебачення Азамата Муратова звільнили за підсумками його роботи на хокейному матчі пітерського СКА з клубом "Салават Юлаєв" з Уфи

Про це повідомляє Еспресо.TV, з посиланням на Sport.business-gazeta.ru.

"Як я зрозумів, саме від мене вся республіка дізналася, що у генерального спонсора, єдиного спонсора "Салавата", є проблеми. Мабуть, тільки я розповів усім. Сьогодні вранці мені подзвонили і сказали, що більше я на "БСТ" не працюю. Виходить, що ніхто не знав про те, що відбувається з фондом "Урал". За розкриття держтаємниці я і звільнений. Смішно. Засновники телеканалу "БСТ" порахували, що рано позначена проблема", - заявив Муратов.

Зазначимо, що "Салават Юлаєв" поширив відкритий лист на ім'я президента Російської Федерації Володимира Путіна, в якому просить главу держави захистити генерального спонсора, благодійний фонд "Урал", і тим самим зберегти клуб. Раніше Басманний суд Москви наклав арешт на кошти дочірнього товариства благодійного фонду "Урал" - "Урал-Інвест" в рамках розслідування кримінальної справи щодо розкрадання акцій компанії "Башнефть". Фонд "Урал", очолюваний колишнім президентом Башкирії Муртазом Рахімовим, на даний момент - єдиний спонсор клубу.