Троє жартівників "під мухою" потрапили до міліції за те, що назвалися сепаратистами "ДНР"

Троє хлопців, які відвідали місто Хмельницький, під час поселення в один з готелів представилися сепаратистами з "ДНР" за що опинилися в місцевому міськвідділі міліції

Про це повідомляє УМВС України в Хмельницькій області, передає Еспресо.TV

Виявилося, що хлопці, які приїхали з Донецька та Івано-Франківська, так вирішили пожартувати. Кожен з них при поселенні заповнював анкету, і в графі "місце проживання" вони вписали "ДНР", місце роботи - ополчення, а "теракти" визначили як мета приїзду. 

Усіх трьох жартівників доставили в міськвідділ для подальших пояснень. Бесіда була довгою, так як хлопці перебували в стані сильного алкогольного сп'яніння і ледь могли говорити. Зрештою всі затримані розкаялися в скоєному, за їх словами, ніхто і не думав, що жарт закінчиться так плачевно. 

"Така поведінка в сучасних умовах я вважаю злочинним. У той час, коли мої колеги щодня ризикують життям на Сході країни, деякі жителі того ж Сходу дозволяють собі такі зовсім несмішні жарти. Окремо хочеться подякувати персонал готелю за пильність і уважність", - зазначив начальник УМВС України в Хмельницькій області Олександр Розізнаний.