Як істеричні росіянки заступалися за Валерію та Путіна у Лондоні

У мережу потрапило відео, як навіжені російські жінки виступали за концерт Валерії в Лондоні

Журналісти «ВВС Русская служба» у Лондоні брали коментар в одного з учасників акції протесту, якою зустріли лондонці Валерію та Йосифа Пригожина, передає Еспресо.TV.

Під час інтерв’ю з активістом поблизу Альберт-холлу в Лондоні, де був запланований концерт, фанатки Валерії вирішили втрутитись у процес зйомки та оганьбити себе своєю поведінкою.

Дві жінки, що повідомили, що вони «росіяни з Латвії, яких там пригнічують», напівістерично почали висловлювати своє обурення акціями протестів проти концерту. При цьому, пояснити свою думку зрозуміло та логічно вони не змогли.

Молодша жінка ще й вирішила додати свою думку про український Майдан: «Я була на Майдані в Києві, адекватні люди, але я розумію, що все проплачено, люди просто ходять, бастують».

Закінчився інцидент, коли до шалених жіночок підійшов російський антипутінський активіст Євгеній Чичваркін, що також брав участь в акції протесту.

Відео було зняте журналістама «ВВС Русская служба». Цей епізод до ефіру не потрапив.

Нагадаємо, акція пройшла напередодні концерту Валерії в Лондоні, 21 жовтня. Активісти стояли з українськими прапорами біля входу до Альберт-холлу та скандували: «Вата!». Причиною акції стало обурення людей візитом співачки та її продюсера, що підтримали агресивну політику Путіна.