Проти лідера терористів "Мотороли" зріє бунт, - Снєгирьов

У загоні польового командира бойовиків "Мотороли", який на даний момент блокує Донецький міжнародний аеропорт, росте невдоволення командиром

Про це повідомив лідер громадської ініціативи "Права справа" Дмитро Снєгирьов, передає Еспресо.TV.

Зазначимо, що самого "Моторолу" звинувачують в привласненні грошових надходжень на дуже серйозну суму, а також у великій кількості людських жертв. У загоні "Мотороли" - "Спарта "- воює ще один польовий командир під псевдонімом "Лєто". Він збирає навколо себе найбільш "обезбашенних" соратників і йде на відкрите протистояння з "Моторолою", аж до виходу зі складу його підрозділу. Крім того, подібні тенденції проявляє ще один бойовик на прізвисько "Мєбєльщік", він також звинувачує "Моторолу" в нездатності організувати облогу і штурм аеропорту.

Якщо раніше підрозділ "Мотороли" воював, в основному, з добровольчими батальйонами, то тепер в аеропорту він має справу, крім добровольців, з бійцями 93-й мехбригади, яких противники вже прозвали кіборгами. Незважаючи на те, що проросійські ЗМІ повідомляють про серйозні жертви з українського боку в донецькому аеропорту, картина прямо протилежна. Бойовики масово гинуть на підступах до об'єкта, що і призводить до виникнення подібних конфліктів у бойових підрозділах.

Справжнє ім'я "Мотороли" Арсеній Павлов, він уродженець республіки Комі, який здобув популярність в результаті прямих трансляцій боїв у районі Слов'янська в травні 2014 року. Після відступу зі Слов'янська Ігор Стрєлков нагородив "Моторолу" "Георгіївським хрестом Новоросії".

Нагадаємо, як повідомили в РНБО, ситуація в Донецькому аеропорту стабільна і контрольована.

Читайте також: Як терорист Моторола, заливаючись сміхом, обстрілює своїх з гранатомета