У Донецьку бойовики обстрілюють із "Градів" і мінометів своїх, - ЗМІ

Перед атакою Донецького аеропорту у п’ятницю бойовики спочатку обстрілювали із "Градів" і мінометів одне одного

Про це в ефірі Громадського скайпом розповів журналіст російського телеканалу «Дождь» Тимур Олевський, який у п’ятницю перебував у місті та в Донецькому аеропорту, передає Еспресо.TV.

«Самі вони (терористи) діяли достатньо дивно - вони декілька годин обстрілювали власні позиції з Градів та мінометів. Таке враження, що одне угруповання воювало з іншою та било по тим місцям міста та будівлям аеропорту, де українських військових немає», - розповів журналіст.

Після цього, за словами Олевського почався власне обстріл аеропорту зі стрілецької зброї та мінометів. Окрім того, журналіст відзначив, що українська армія в аеропорту відстрілюється справді дуже обережно.

«Це дійсно точкові постріли і вони припиняються тільки-но припиняється обстріл з іншого боку», - сказав він, наголосивши, що військові роблять все, щоб не допустити провокацій.

У російських ЗМІ, за інформацією Олевського, намагаються не згадувати про те, що відбувається у Донецькому аеропорту, намагаються говорити про ситуацію узагальнено, розповідаючи про те, що українці стріляють, але не кажуть звідки летять снаряди, що потрапляють у житлові будинки.