Колишні регіонали фальсифікують голосування щоб пройти у Раду по мажоритарці, - "Народний фронт"

Колишні регіонали, якій йдуть по мажоритарним округам у Раду, намагаються фальсифікувати підрахунок голосів

Про це повідомив член партії "Народний фронт" Сергій Висоцький, передає Еспресо.TV.

"Дуже проблемній округ 52 в Донецькій області. По ньому балотуєтся регіонал Шкіря і спостерігачі говорять про велику кількість порушень. Кажуть, що в інтересах Шкірі було змінено склад абсолютно всіх ДВК. Більше того, надходили погрози. Вони зафіксовані на камеру. Погрози членам окружкому і членам дільничних комісій", - розповів він.

За словами Висоцького схожа ситуація в Луганській області по 106 округу. "По ньому балотуєтся відомий "персонаж" пан Шахов", - додав він. 

"На 182 окрузі в Херсоні за словами спостерігача дивна картина коли раптом починає голосувати СІЗО, яке до цього не голосувало і в якому люди не прописані за місцем тимчасового перебування. СІЗО це не в'язниця, там люди не прописуються. В підсумку там перемагає єдиний кандидат від опозиції. Тобто конкурент очевидно включає аджмін ресурс на голосуванні ув'язнених", - розповів Висоцький.

Загалом, за його словами налічується близько 20 округів де спеціально затягувалися підрахування голосів.

Нагадаємо, раніше член партії "Народний фронт" Вікторія Сюмар розповіла, що через мажоритарку в нову Раду може потрапити 70 "одіозних" нардепів.