Макаревич сказав, хто винен у його цькуванні в Росії

Російський музикант Андрій Макаревич звинуватив у своєму цькуванні першого заступника керівника Адміністрації Президента Російської Федерації В'ячеслава Володіна

Про це він заявив в ефірі каналу Дождь, передає Еспресо.TV.

"У мене немає ніяких письмових доказів, але, наскільки мені відомо, це Володін, що б він не говорив на цю тему. Я не знаю, чим я викликаю у нього таку персональну лють, але чомусь я йому дуже не подобаюся", - розповів музикант.

Макаревич зазначив, що особисто з Володіним він не знайомий. Крім того, музикант розповів, що у нього є певні підстави та припущення, проте розкривати їх він відмовився.

"Є підстави, але я не хотів би зараз називати джерел інформації", - заявив він.

Макаревич повідомив, що навіть при особистій зустрічі з Володіним, останній ніколи не підтвердить версію музиканта.

Нагадаємо, останнім часом Макаревич часто зазнавав різкої критики в російських державних ЗМІ через його позицію щодо України. За результатами опитування російських соціологів, близько 45% росіян вважають, що співак Андрій Макаревич "зрадив інтереси Росії", тому народ від нього відвернувся і перестав ходити на його концерти.

Раніше в мережі з'явилася нова пісня Макаревича, в якій той в лірично-іронічній формі співає про цькування і про реакцію на неї деякої частини суспільства: "Ну що ти розспівався, любий? Ну хто ж тебе просив?".