Найбільш проблемний округ на Кіровоградщині, де обирався Довгий, - КВУ

Голова правління Комітету виборців України Олексій Кошель заявив, що на виборчому окрузі №102 в Кіровоградській області відбулось найбільше порушень, і звернувся до ЦВК з вимогою не визнавати результати голосування

Про це він сказав в ефірі Еспресо.TV

"В день виборів під час будь-якої кампанії в Україні відбувалися низка порушень, процедурного, технічного характеру, сьогодні 90% - це саме такі порушення. Ми вважаємо, що серйозного впливу на підрахунок голосів вони не матимуть. А округ на Кіровоградщині, 102-ий, де поки що перемагає Олесь Довгий – найбільш проблемний під час цієї кампанії: факти підкупу виборців, підписання угод з виборцями за винагороду, обстріл автомобіля з трьома депутатами від "БПП", але за нашою інформацією – це не поодинокий факт, тобто факт використання криміналу там був не один. Тому наша організація звернулася до ЦВК, щоб розслідувати ці факти і щоб ЦВК не мала можливості визнати результати там виборів", - повідомив він. 

Нагадаємо, в Кіровоградській області в окрузі № 101 на позачергових виборах Верховної Ради України лідирує самовисуванець Михайло Поплавський, а у окрузі №102 - Олесь Довгий. 

Комітет виборців України просить ЦВК визнати недійсними вибори у 102-му одномандатному окрузі, де лідирує Олесь Довгий через велику кількість порушень.