Руслана про результати екзит-полу: якого милого там забув "Опозиційний блок"

Співачка та громадський діяч Руслана, яка розповіла, як могла стати президентом і в чому винен Ющенко, була здивована результатами парламентських виборів

Зокрема артистку здивувало, яким чином у Раду пройшла партія "Опозиційний блок" "Дуже мене дивує, якого, вибачте, милого взагалі забув "Опозиційний блок" як такий. Я взагалі не розумію їхнього існування. Те, що вони з'явилися в принципі це і говорить про те, що стара система була, є, але не буде. Поки є такі активісти, які вистояли і один Майдан, і другий, і, повірте, буде третій, третій вистоїмо. Ми зробимо все для того. Або ви зміните цю стару систему, або  ми це почнемо робити", - сказала Руслана, пише ТСН.

Вона пояснила, що поки існує стара система, доти Україною керуватиме Кремль "Ми ще не усвідомили, що таке стара система. Я вважаю, що над нами залишаються феодали і царі. Поки в нас не буде повноцінного очищення, коли ми будемо розуміти, цю стару систему не модернізувати треба, її просто треба знищити. В першу чергу ця система керована Кремлем. Поки ця система є, Кремль нами модерує. Це моє переконання, суб'єктивна думка", - зауважила зірка. 

Руслана додала, що особисто голосувала за ту партію, яка не пройшла до Верховно Ради і дуже через це розчарована "Я особисто голосувала за тих людей, які не пройшли і мені дуже шкода, бо ці люди я є дуже принципові. Вони мені дуже допомагали під час Євромайдану. Які готували і показували мені всі ці корупції. Поки ця стара система існує, жоден, хто пішов в парламент не сказав: "Я буду боротися з цією старою системою". Поки я цього не почую, я не буду вважати що там є якість", - підсумувала співачка. Нагадаємо, місяць тому відважна Руслана отримала американську премію за підтримку Майдану. Артистка сказала, що поки у неї є Майдан, Путін її боїться.