Учасникам АТО надали земельні ділянки у Київській області, - Держземагентство

Більше ста учасників Антитерористичної операції отримали земельні ділянки на Київщині

Фахівці управління Держземагентства у Білоцерківському районі затвердили та вручили військовослужбовцям 140 наказів про надання дозволу на відведення ділянок, повідомляє урядовий портал, передає Еспресо.TV.

"На сьогодні із клопотанням про відведення земельної ділянки до нас звернулося понад 400 учасників АТО (військовослужбовці 72-ї механізованої бригади та інших військових частин Збройних Сил України, формувань МВС та СБУ). Наразі ми вручили перші 140 наказів про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою. Решта – знаходиться на затвердженні в Головному управлінні Держземагентства у Київській області і невдовзі надійдуть", – зазначив під час вручення документів начальник управління Держземагентства у Білоцерківському районі Олег Гуленко. 

Довідково:
Землевпорядники Київщини сформували 27 земельних масивів загальною площею 407,5 га, які у подальшому можуть бути надані військовослужбовцям – учасникам АТО у власність для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд, ведення садівництва та для індивідуального дачного будівництва.