Козак Гаврилюк про похід у депутати: Я туди йду, бо патріот

Кандидат у народні депутати, буковинський козак Михайло Гаврилюк, який став відомий після катувань "беркутівцями" на Майдані під час Революції гідності, розповів задля чого йде у Верховну Раду

На його думку, у Парламенті у ці важкі часи повинні бути справжні партіоти, сказав він в ефірі Еспресо.TV

"В першу чергу у нас там повинні бути патріоти України. До цих пір там були не патріоти, бо не довели б патріоти до війни. Я туди йду, бо я патріот, бо я давав присягу народу України. Так, потрібна наука, але туди в першу чергу повинна йти людина, яка патріот. Якщо людина патріот - то це значить, що вона не зрадить країну", - сказав він. 

Щодо опонентів у Верховній Раді нового скликання, Гаврилюк зазначив - з пропозиціями взяти гроші за голосування за той чи інший законопроект до нього краще не підходити. Бо сила у нього козацька.  

"Та що говорити? Що говорити, якщо вони до сих пір не поняли, що з такими розмовами до мене не подходить. Якщо підійдуть – побачите, яка буде в мене реакція", - сказав він. 

Головний опонент з виборчого округу вже привітав його з перемогою, повідомив Гаврилюк, відзначивши, що вчинив конкурент по-чоловічому. 

"Думаю, що вони по-чоловічому поставилися. Вони мене привітали з перемогою. Я вважаю, що вони правильно вчинили, якщо мужик програв, - подякував і побажав здоров’я", - зауважив майбутній парламентар і підкреслив, що у новому статусі буде нещадним борцем за зняття депутатської недоторканності, щоб народні обранці могли нести відповідальність за свої вчинки на рівних з усіма. 

"Самі главні чиновники – вони і зараз против нас воюють. Остальні, хто віддавав прикази, вони шкіри овечки наділи, і заходять в парламент. Я буду боротися за зняття депутатської недоторканости. Бо наробили справ і не можна до них доторкнутися", - сказав Гаврилюк.