Корнацький звинувачує губернатора в зриві виборів в Первомайську

Кандидат в народні депутати Аркадій Корнацький звинувачує губернатора Миколаївської області Вадима Мерікова в зриві виборів в 132 окрузі у Первомайську

Про це він повідомив, коментуючи ситуацію на окрузі, пише «Українська правда».

"Я не вважаю, я це знаю, і це знає весь округ. Меріков про це заявляв практично відкрито. Багато разів з'являвся з Капациною (головний конкурент Корнацького – ред..) на публічних заходах. І начальник міліції Гончаров і пальцем не поворухне, щоб чинити щось всупереч волі, того, хто його привів до посади", - сказав він.

Коментуючи заяву радника Міністра внутрішніх справ Антона Геращенка про те, що на округ направляється група слідчих з Миколаєва, Корнацький повідомив, що просить про направлення такої групи з Києва.

"5 хвилин тому мені телефонував начальник облуправлінні МВС  Миколаївщини Гончаров після вказівки Геращенка. Він повідомив, що наші заяви прийняті і зареєстровані, що він направив сюди з облуправління якихось співробітників. Але я вважаю, що все це буде неефективно, бо свавілля на 132 окрузі санкціоновано  з обласного рівня. Обласна влада підтримує і кришує цього кандидата, який все це творить".

"Тому я написав Антону Геращенку листа, що прошу прислати оперативно-слідчу групу не з Миколаєва з МВС з Києва. Лише це може зупинити це свавілля", - зазначив Корнацький.

Як відомо, згідно з обробкою 88.58% протоколів, Корнацький має 34,8%, Капацина – 34,33%. При цьому повідомлялося, що при внесенні даних у систему Вибори відбуваються фальсифікації, бо дані суттєво відрізняються від інформації у протоколах з мокрими печатками.