Терорист Захарченко запустив «передвиборчий ролик» з дівчиною в кокошнику

Терористи активно розпочали передвиборчу кампанію на телебаченні окупованого Донбасу

Блогер «Злий Одесит» у своєму Фейсбуці повідомив про те, що терористи почали «передвиборчі перегони» на окупованих територіях Донбасу.

Він зазначає, що одним з фаворитів «виборів» є терорист Олександр Захарченко, який вже пустив на місцевому телебаченні рекламний ролик своєї кандидатури.

«До слова, рекламний ролик Захарченко повною мірою представляє стан справ у «ДНР». Так, на екрані з'являється худа, бліда дівчина в клоунському вбранні, яке зображає російський народний костюм у збоченій, дешевій формі і, впевнено розмахуючи кокошником, вселяє глядачам, що завдяки Захарченку їхня країна – «ДНР» - стала мирно жити, виплачуються пенсії, діти ходять до школи», - пише блогер.

«Дівчина з ознаками анорексії, яка рекламує головного терориста «ДНР», - актриса Донецького драмтеатру Анастасія Баннікова. І судячи з усього, за три сухпайки позачергово вона вирішила верзти подібну нісенітницю про "мирну країну завдяки Захарченку", аби не врізати дуба наступної холодної і голодної ночі. Правда, вона і словом не обмовилася при всьому цьому, яке прекрасне життя у великій "ДНР" почалося саме з приходом "Руського міра", а ось за "київської хунти" якось жилося ситніше і тепліше", - додає він.

Блогер підкреслює, що повторюється історія з Кримом.

"Легітимні чи нелегітимні, визнані чи невизнані, але факт того, що вони відбулися, аж ніяк не на користь Києву. До того ж, вони вже готові штампувати свої гроші. Поки хтось на Банковій будує ілюзорні плани, на окупованих територіях формується і розвивається піратська держава", - підсумував блогер.

Нагадаємо, окупанти "ДНР" і "ЛНР" планують провести псевдовибори 2 листопада.

27 жовтня міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров заявив, що Росія визнає "вибори" в "ДНР" і "ЛНР".

Президент України Петро Порошенко переконаний, що псевдовибори ставлять під загрозу мирний процес на Донбасі.