Аваков: Гавкіт ланцюгових собак Путіна - нагорода й оцінка роботи

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков прокоментував заяву Слідчого комітету Росії про порушення кримінальної справи через напад на Посольство Російської Федерації в Києві у червні 2014 року

Про це глава МВС написав на своїй сторінці у "Фейсбуці", передає Еспресо.TV.

"Прочитав новину: Російські слідчі "оцінять" дії Авакова під час нападу на посольство РФ. Що, знову?) От же ж виродки... Та не боїться вас ніхто, клоуни ви кремлівські. Ні вас, путінських ланцюгових псів - ні ваших погроз", - написав він.

Аваков наголосив, що "Україна - тепер країна, де все, що робиться для захисту від російської агресії, - доблесть. А гавкіт ланцюгових собак Путіна - нагорода й оцінка роботи". 

Він також нагадав, що основне з російських інформагентств ТАСС раніше було Телеграфним агентством Радянського Союзу.

"Пропагандисти безсоромні. Рахують шкоду... Хто не пам'ятає того дня під Шахтарськом негідники збили малайзійський Боїнг з 298 людьми на борту... 

А вони пишуть: 

"Слідчий комітет Росії вирішив" дати свою оцінку діям "міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова під час нападу на російське посольство в Києві в червні".

Про це агентству ТАСС повідомив офіційний представник комітету Володимир Маркін. 

"Буде дана правова оцінка діям міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова і його підлеглих, які, перебуваючи на площі біля російського посольства, не вжили необхідних заходів, щоб припинити злочинні дії націоналістів", - підкреслив Маркін. 

За словами Маркіна, в результаті нападу будівлі та іншого майна посольства було завдано матеріальної шкоди на загальну суму більш 18,8 млн рублів", - цитує міністр російських пропагандистів.

"Гавкіт ланцюгових собак Путіна - нагорода й оцінка роботи. 

Служу народу України!", - підкреслив Аваков.

Нагадаємо, Слідчий комітет РФ порушив кримінальну справу за фактом нападу на посольство Російської Федерації у Києві, вчиненого в червні цього року.