МВС: Інкасаторську машину, яку розстріляли гранатометами, переслідували ще від Полтавської області

Інкасаторську машину, на яку вчинено напад на Дніпропетровщині, до цього обстріляли з гранатометів на території Полтавської області

Про це повідомив речник ГУ МВС України у Дніпропетровській області Олексій Щербатов, передає Еспресо.TV з посиланням на Укрінформ.

«Встановлено, що правоохоронців та інкасаторів, які супроводжували вантаж комерційного банку «Рада банк», почали переслідувати ще на території Полтавської області. Близько опівночі в Кобеляцькому районі Полтавської області, неподалік села Бродщина (97 кілометр автодороги Решетилівка-Царичанка-Дніпропетровськ) біля кафе «У Богдана», що знаходиться на кордоні з Дніпропетровською областю, невідомі особи із застосуванням гранатомета та автоматичної зброї напали на цей інкасаторський автомобіль», - зазначив він.

За словами Щербатова, правоохоронці та інкасатори, які супроводжували вантаж, намагалися відбитися від переслідувачів та відірватися від погоні, рухаючись у бік Дніпропетровська, де броньований мікроавтобус знову потрапив у засідку й був обстріляний.

Речник уточнив, що серед загиблих чотирьох людей - двоє працівників Управління державної служби охорони при ГУМВС України в Дніпропетровській області Михайло Соколенко та Ігор Кудеря.

Нагадаємо, 30 жовтня о 0:10  на трасі Дніпропетровськ-Київ поблизу села Ляшківка (Царичанський район Дніпропетровської області) з гранатомета невідомі обстріляли інкасаторський автомобіль, загинули 2 інкасатори і 2 міліціонери.