Терористи збираються продавати російську «гуманітарку» в магазинах

Вміст чергового так званого «гуманітарного конвою» з Росії терористи планують використовувати для роздачі населенню під час псевдовиборів, призначених на 2 листопада

Про це сьогодні на брифінгу заявив речник Ради нацбезпеки і оборони України Андрій Лисенко, передає кореспондент  Еспресо.TV

В РНБО також нагадали, що керівник «ДНР» Олександр  Захарченко пообіцяв мешканцям розстрілювати тих, хто  буде розкрададати і перепродавати "гуманітарку". 

При цьому, терорист  відзначив, що мешканцям Донбасу не слід сильно розраховувати на гуманітарну допомогу, оскільки її на всіх не вистачить. Крім того, Захарченко запропонував мешканцям самим «заробляти собі на їжу».

«Фактично Захарченко визнав факти, про які ми повідомляли: левова частка гуманітарної допомоги до мирних громадян на захоплених бойовиками територіях не доходить. Її отримують терористи для власного споживання або продаж через магазини», - сказав Лисенко.

Нагадаємо, раніше самопроголошений "прем'єр-міністр" "ДНР" Олександр Захарченко пригрозив розстріляти всім, хто наважиться на розкрадання або перепродаж гуманітарної допомоги в Донецьку.