В приміщення ОВК на Житомирщині кинули "коктейль Молотова"

Близько 5-ї ранку 30 жовтня невідомі, розбивши скло у вікні другого поверху приміщення Малинської РДА, де розташовується окружна виборча комісія №66, закинули туди "коктейль Молотова"

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу УМВС України в Житомирській області.

Як розповіли в міліції, на звук розбитого скла відреагував один із працівників міліції, який одразу вибіг на вулицю і помітив людину, швидко тікає від будівлі райдержадміністрації.

 Зрозумівши, в чому річ, міліціонер негайно кинувся в приміщення, де зберігалися бюлетені, адже саме в це вікно потрапив горючою сумішшю невідомий зловмисник.

"Завдяки злагодженим та своєчасним діям пожежі вдалося уникнути. Бюлетені та інша виборча документація не пошкоджені. На місце події прибула слідчо-оперативна група Малинського МВ УМВС, співробітники якої оглянули приміщення та вилучили півлітрову скляну пляшку з залишками горючої рідини", - зазначили в МВС..

за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.15, ч.2 ст.194 (Замах на умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу) Кримінального кодексу України.

Міліція встановлює особу зловмисника. Разом з тим в даний час вжито додаткових заходів для забезпечення належної охорони окружних виборчих комісій до повного завершення їх роботи.