Чоловіки у формі "Правого сектору" зірвали показ у "Кінопанорамі"

Невідомі чоловіки у камуфляжі з нашивками "Правого сектора" прийшли під кінотеатр "Кінопанорама" та погрожують штурмувати зал, в якому показують фільм у рамках кінофестивалю "Молодість"

Про це повідомляє прес-служба фестивалю "Молодість" у "Фейсбуці", передає Еспресо.TV.

"У "Кінопанорамі" має відбуватися сеанс фільму "Макс та інші" з програми "Молодості" Sunny Bunny. Сеанс не почався. Близько десятка чоловіків у камуфляжі з нашивками "Правого сектора" погрожують, що будуть штурмувати зал" – йдеться у повідомленні.

За словами кореспондента Еспресо.TV на місці події, чоловіки позривали афіші і наказали людям покинути залу, мотивуючи це тим, що фільм на ЛГБТ-тематику. Вони пригрозили глядачам, що, якщо ті не виконають вимог, то застосують фізичну силу.

"Більшість глядачів розійшлися. показ так і не відбувся", - зазначив він.

Як повідомила в ефірі Громадського телефоном прес-секретар кінофестивалю Марія Глазунова, чоловіків поки що стримує міліція та погрози продовжують звучати. Зокрема учасники виступу звинувачують "Молодість" у тому, що вони показують "аморальне кіно" та заявляють, що не допустять показу.

Одночасно, як повідомила телефоном прес-служба "Правого сектору", на сьогодні жодних акцій вони не планували. Тим більше, вони не воюють проти таких речей, як фільми на ЛГБТ-тематику, оскільки їм "є з ким воювати".

Фото Олександр Барабошко