Мера Сєвєродонецька викликали в військкомат

Сьогодні військовий комісар Сєвєродонецька Олег Чехута вручив запрошення до військкомату міському голові Валентину Казакову

Як повідомили Еспресо.TV в Луганській ОДА, процес вручення відбувся в присутності ЗМІ в службовому кабінеті мера одразу після закінчення сесії Сєвєродонецької міськради. Як вказано в запрошенні, в понеділок, 3 листопада Валентину Казакову необхідно з’явитися до військкомату для уточнення облікових даних та визначення на придатність до проходження військової служби. З собою необхідно мати паспорт та військовий квиток. 

Під час вручення запрошення мер спочатку спробував пояснити, що вже досяг 60-річного віку, але на уточнююче питання одного з журналістів був змушений зізнатися: “А, так, ще 59”. Після чого додав, що готовий захищати Батьківщину і має відповідну спеціальність — свого часу служив у ракетних військах.

Нагадаємо, що позавчора голова Луганської ОДА Геннадій Москаль попередив Казакова, що якщо протягом доби в Сєвєродонецьку не буде повністю подано тепло, мера буде відправлено в зону АТО. За розпорядженням Москаля опалювальний сезон на контрольованій Україною території Луганської області мав розпочатися ще 22 жовтня, однак у Сєвєродонецьку тепло в деякі багатоповерхівки не подане досі.