Київські активісти проводять благодійний проект "Подаруй дітям можливість чути"

Для маленьких пацієнтів, що не мають слуху, потрібне німецьке обладнання, грошей на яке немає

Благодійний проект «Світ, я чую тебе!» започаткував збір коштів на закупівлю автоматичного аудіометра SENTIERO, виробник - фірма Path medical (Німеччина), що дасть можилвість для безкоштовної діагностики в центрі реабілітації дітей з порушенням слуху «Суваг-Київ».

«Глухота - це не вирок, - вважають організатори проекту, - кожна людина, з вадами слуху має шанс на повноцінне життя. Все залежить лише від своєчасної діагностики».

Медичний центр проблем слуху та мовлення «СУВАГ-Київ» - єдиний в Україні центр, що проводить безкоштовну діагностику слуху у дітей та головне - займається їх подальшою реабілітацією. Своєчасне звернення до центру дає можливість почути звуки та згодом навчитись їх вимовляти.

Серед кожної 1000 новонароджених З-4 дітей з'являються на світ з вадами слуху, які можна вилікувати, якщо вчасно їx діагностувати.

Діти, що з народження були приречені провести все життя в цілковитій тиші та спілкуватися лише за допомогою жестів, отримують змогу вести повноцінне життя – чути та розмовляти.

У грудні 2013 року прилад, за допомогою якого СУВАГ протягом 15-ти років надавав безкоштовну та таку необхідну допомогу, зламався, і на превеликий жаль, не підлягає подальшому ремонту. Як результат - Центр втратив можливість дарувати повноцінне життя маленьким пацієнтам, і знаходиться під загрозою закриття.

Вартість апарату складає 250 тисяч гривень. 70 тисяч гривень вже зібрано волонтерами проекту.

Реквізити: Отримувач: МБФ «Україно! Я за тебе!»
р/р 26005057003122 в Столичній філії
ПАТ КБ «Приватбанк» у м. Києві,
МФО 380269, ЄДРПОУ 35137539
Призначення платежу: коли, якщо не зараз... Благодійна допомога. Без ПДВ.