Росіяни активізували розвідку під Маріуполем. Диверсанти намагаються блокувати під'їзди до міста

Триває засилання диверсійно-розвідувальних груп противника у напрямку траси Донецьк-Маріуполь

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" написав координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

Російське командування поставило задачу своїм підрозділам і місцевим банд формуванням в екстреному режимі паралізувати трасу на Маріупольському напрямку.

Також відзначені спроби ДРГ противника проникнути в район на захід Маріуполя з метою блокування траси Новоазовськ - Одеса (Е58). Українські війська проводять активні заходи з пошуку і нейтралізації даних ДРГ.

В районі Маріуполя ДРГ противника проводять розвідку цілей (блок-пости, командні пункти, позиції, базові табори українських військ). Також проводиться розвідка результатів стрільби. Противник прагне завдати вогневого ураження нашим військам на передових позиціях за допомогою інтенсивної артилерійської стрільби.

За такою ж схемою (пристрілка, потім масовані вогневі удари по стаціонарних цілях) противник веде бойові дії Волноваському напрямку. Схеми об'єктів для ударів і оцінку результатів стрільби також проводять ДРГ.