Терористи відмазують Пореченкова, розповідаючи байки про "зйомку кіно"

За словами терористів "ДНР", актор Михайло Пореченков не брав участь у бойових діях

Слідчим управлінням МВС порушено кримінальне провадження щодо актора Михайла Пореченкова за ст. 260 ч.4 КК України. Актор Михайло Пореченков під час візиту в окупований Донецьк стріляв по українським військовим у Донецькому аеропорту. У «ДНР» нині намагаються запевнити, що відео в мережі – це кіношна зйомка, повідомляє ДеПо з посиланням на INTERFAX.RU.

«Перший віце-прем'єр» самопроголошеної «Донецької народної республіки» Андрій Пургін пояснив походження кадрів зі стріляючим з кулемета актором Михайлом Пореченковим. «Кадри, які з'явилися в Інтернеті - це, швидше за все, кіношна зйомка», - заявив Пургін. Він додав, що планує протягом дня зустрітися з актором особисто.

«Віце-спікер Верховної ради ДНР» Мирослав Руденко висловив сумніви у тому, що Пореченков дійсно стріляв з кулемета в аеропорту Донецька. «Я думаю, що все це постановочні кадри і в реальних бойових діях Пореченков участі не приймав», - наводить слова Руденка агентство.

Пореченков під час візиту до самопроголошеної «ДНР» стріляв з великокаліберного кулемета по українським військовим в Донецькому аеропорту. Відповідне відео з'явилося на YouTube-каналі так званої «Новоросії».

Пореченков погодився на пропозицію терористів постріляти з кулемета «Утес». При цьому він цілився в сторону позицій українських військових. Потім актор ще довго фотографувався з терористами на руїнах аеропорту.