За добу терористи обстріляли сили українських військових 37 разів, - прес-центр АТО

За добу терористи обстріляли позиції українських військових 37 разів, але незважаючи на це ніч в зоні АТО пройшла спокійно

Про це йдеться на офіційній сторінці прес-центру АТО у Фейсбуці, передає Еспресо.TV.

"Незважаючи на те, що добу бойовики 37 разів обстріляли позиції сил АТО, ніч на сході України минула відносно спокійно", - повідомляють у прес-центрі.

Зокрема, вечором зафіксовано перестрілки зі стрілецької зброї на мосту, що поблизу Щастя, артилерійські обстріли в районі Новомихайлівки, мінометні обстріли та обстріли зі стрілецької зброї на околицях Дебальцево.

Зранку терористи з мінометів обстріляли українські позиції поблизу населених пунктів Павлополь та Гнутове.

Також в прес-службі АТО наголошують, що бойовики продовжують вести вогонь по населеним пунктам, де немає сил АТО, тим самим завдаючи шкоди мирним мешканцям регіону.

"За добу зафіксовано 7 випадків артилерійського та мінометного обстрілу населених пунктів, в тому числі території населених пунктів Гірське та Золоте -3 зі сторони Первомайська, що нині перебуває під контролем ЛНР, артилерійський обстріл території с. Кримське Слов’яносербського району. У результаті обстрілу було пошкоджено два приватних будинки. зі сторони с. Весела Гора Слов’яносербського району (перебуває під контролем «ЛНР») було здійснено обстріл з АГС-17 території автостанції м. Щастя. Жертв та постраждалих не має", - йдеться в повідомленні.

В прес-центрі АТО наголошують, що інформація щодо втрат серед українських військовослужбовців під час цих зіткнень не надходила.