Бойовики розбомбили протитуберкульозний диспансер у селищі Кримське

Після закінчення псевдовиборів у «ЛНР» бойовики «Всевеликого войска донского» знову обстріляли з артилерії селище Кримське Луганської області

Про це повідомляє  Еспресо.TV з посиланням на прес-службу губернатора Луганщини Геннадія Москаля.

За даними Москаля, всього протягом останнього тижня  бойовики здійснили 8 обстрілів підконтрольної Україні території, в результаті чого пошкоджено кілька приватних будівель.

Потерпілих немає.

«Обстріли свідчать — прогнози деяких політиків, що після виборів бойові дії припиняться, на жаль, не справдилися», — заявив Москаль.

Також він повідомив, що бойовики зруйнували обласний протитуберкульозний диспансер, який  розміщений на околиці селища Кримське.

 «До найближчої вогневої точки терористів звідси всього 650 метрів, тому диспансер постраждав найбільше — вчора прямим влученням мінометних мін зруйновано їдальню (хворі на туберкульоз змушені самотужки на відкритому вогні готувати собі їжу) і серйозно пошкоджений житловий корпус. Персонал втік після обстрілу, тому з 16-ма пацієнтами залишилися тільки українські військовослужбовці», - розповів губернатор Луганщини.

Він поінформував, що диспансер тільки недавно капітально відремонтували, замінили всі вікна та двері, облаштували палати.

За даними Москаля, сьогодні всіх пацієнтів з диспансеру перевезуть у Лисичанський обласний протитуберкульозний диспансер.